Πολιτική Απορρήτου

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική απορρήτου)

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της «CUTTERLAND» για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού ή κινητού σας τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).
Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, της Οδηγίας της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD), καθώς επίσης και του Κανονισμού για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR) με εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018 με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής.
Η εταιρεία μας κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με

  • την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας
  • για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση
  • για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από την εταιρεία μας
  • ειδικές προσφορές και νέα της εταιρείας μας

Η εκ μέρους σας καταχώριση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας για τους λόγους που αναφέρονται στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική απορρήτου)
Τυχόν δεδομένα ηλεκτρονικής πληρωμής όπως αριθμός πιστωτικής κάρτας, την ημερομηνία λήξης πιστωτικής κάρτας, τριψήφιο κωδικό ασφαλείας πιστωτικής κάρτας δεν καταγράφονται σε καμία περίπτωση από την εταιρία είτε από τον ιστότοπο cutterland.gr.

Ασφάλεια

Ο ιστότοπος cutterland.gr κάνει χρήση του πρωτοκόλλου SSL για την πιστοποίηση της ασφάλειας των δεδομένων σας και των δεδομένων που διακινούνται μέσω του ιστοτόπου. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (websites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.
Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του ιστότοπου cutterland.gr
Με σκοπό την πρόσβασή σας σε οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο έχετε καταχωρήσει στον ιστότοπο cutterland.gr, θα πρέπει πρώτα να εισάγετε το όνομα του χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password) στην φόρμα εισόδου χρήστη του ιστοτόπου. Για αυτό το λόγο, θα πρέπει να διασφαλίζετε τη φύλαξη των στοιχείων αυτών, ώστε να μην κινδυνεύσουν να χρησιμοποιηθούν από τρίτους χρήστες ή από ανεπιθύμητα κακόβουλα προϊόντα λογισμικού. Κατά τη δημιουργία κωδικού πρόσβασης σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε τουλάχιστον 8 χαρακτήρες οι οποίοι θα αποτελούνται από λατινικούς χαρακτήρες πεζών και κεφαλαίων, αριθμών και ειδικών συμβόλων.
Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν καταχωρούνται ή αποθηκεύονται σε μέσα της εταιρείας. Κατά τη επιλογή πληρωμής με πιστωτική ή χρωστική κάρτα, ο χρήστης/επισκεπτης στου ιστοτόπου cutterland.gr μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας όπου η ασφάλεια των δεδομένων διασφαλίζεται ως εξής:

  • Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από τον ιστότοπο cutterland.gr
  • Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την συνεργαζόμενη τράπεζα εμποδίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα
  • Η ιστοσελίδα της Τράπεζας στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης της επιχείρησης, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητά της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία της συνεργαζόμενης τράπεζας.
  • Η διαχείριση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου της συνεργαζόμενης τράπεζας γίνεται από εξουσιοδοτημένα άτομα της επιχειρήσεως, στους οποίους παραδίδονται ατομικοί κωδικοί προσβάσεως (username, password)
  • Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την εκτέλεση on line πληρωμών με κάρτα και ο κάτοχος της κάρτας έχει παραλάβει τέτοιο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου της συνεργαζόμενης τράπεζας ζητά αυτόματα από τον πελάτη σας να πληκτρολογήσει τον μυστικό του κωδικό
  • Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου της συνεργαζόμενης τράπεζας ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του cutterland.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.